Westinghouse Monarch Trio plafondventilator 132 cm
Reviews | Review toevoegen

Voor 22:00 uur besteld? Volgende werkdag in huis zonder verzendkosten. Achteraf betalen mogelijk.

€ 169,90
Prijs per stuk

Voorraad : 1

Aantal: 
Bestellen

Westinghouse Monarch Trio plafondventilator 132 cm

  • De ventilatorbladen hebben mahonie maar ook eiken rieten zijde
  • De plafondventilator beschikt over 3 snelheden en is te bedienen met een trekkoord
  • In de ventilator is plek voor drie lampen - E14 Max 60 Watt
  • Voor 22:00 uur besteld,   in huis
  • Gratis verzending in Nederland en België

Monarch Trio - de klassieke plafondventilator van Westinghouse

Stille plafondventilator met vier verwisselbare bladen en een luxe bronzen finish. De bladen hebben een mahoniekleur zijde maar ook een eiken rieten zijde. Zo kunt u zelf kiezen welke kleur het beste in uw interieur past. De ventilator is te bedienen via de twee trekkoorden en in de drie lampjes is plaats voor een E14 lampje, van maximaal 60 Watt.

Bediening van de Westinghouse Monarch Trio plafondventilator

Westinghouse ventilatoren kunnen bediend worden met een trekkoord, wandschakelaar of afstandsbediening. Bij bepaalde modellen wordt een wandschakelaar of afstandsbediening meegeleverd omdat deze niet beschikken over een trekkoord. Echter zijn de modellen met trekkoord ook compitabel met de Westinghouse wandcontactdoos en afstandsbediening. Deze zijn los verkrijgbaar in onze webshop of als bundelaanbieding met een Westinghouse ventilator. Let op dat een wandschakelaar niet tegelijkertijd gebruikt kan worden met een afstandsbediening. U kunt dus enkel een wandschakelaar of een afstandsbediening aansluiten.

Zowel voor de zomer als winter

Westinghouse plafondventilatoren kunt u altijd gebruiken, of het nu zomer of winter is. Dit geeft niet alleen een aangenaam gevoel, maar bespaart u ook energie. De Westinghouse plafondventilatoren hebben twee standen, geschikt voor warm of koud weer. De wieken van de ventilator hebben een bepaalde hoek zodat wanneer er met de klok mee of tegen de klok in wordt gedraaid er verschillende situaties ontstaan. In de zomer kunt u uw huis lekker koel maken door de ventilator tegen de klok in te laten draaien. Dan beweegt de ventilator de lucht van boven naar beneden en dit zorgt voor een lekkere frisse wind. In de winter kunt u de ventilator op de stand ‘met de klok mee’ zetten. De Westinghouse zuigt dan de lucht op en beweegt deze naar boven, zodat de lucht circuleert langs de warmtebron zoals de kachel of de open haard. Van het opzuigen van de lucht voelt u overigens niets.

Over Westinghouse

Westinghouse is al generaties lang een bekende en vertrouwde naam tot op de dag van vandaag. Om deze naam hoog te houden, wordt elk product met enorme zorgvuldigheid ontwikkeld om zo de hoge kwaliteitsstandaarden te waarborgen. Maak kennis met deze mooie, comfortabele en energiebesparende producten. De plafondventilatoren van Westinghouse zijn voor iedereen ontwikkeld om het leven aangenamer te maken. Westinghouse is altijd op zoek naar vooruitstrevende producten op het gebied van design, energiebesparing en ze hebben de ervaring en de kundigheid om te ontwikkelen wat de moderne mens nodig heeft. De ventilatoren voldoen aan alle regelgeving en zijn gecertificeerd door onafhankelijke laboratoria zoals TÜV/Interteck. Omdat Westinghouse voor ogen heeft om in steeds meer huizen het interieur te voltooien, heeft dit Amerikaanse merk geïnvesteerd in de inwendige motors, zodat deze geluidloos functioneren en een leven lang meegaan. Westinghouse heeft al veel klanten tevreden gemaakt  en staat daarom ook in de top 150 van beste merken wereldwijd.

Specificaties

 
Kleur ventilatorbladen zijde 1 mahonie
Kleur ventilatorbladen zijde 2 eiken riet
Kleur behuizing:  brons
Diameter:  132 cm
Ventilatorbladen: 4
Verlichting: ja (lamp exclusief)
Zomerstand: ja
Winterstand: ja
Trekkoord: ja
Afstandsbediening: optioneel
Wandschakelaar: optioneel
Garantie: 10 jaar

Technische specificaties

 
Voeding:  220 - 240 volt (netstroom)
Verbruik stand 1 26,0 Watt
Verbruik stand 2 40,0 Watt
Verbruik stand 3 58,0 Watt
Rotaties per minuut stand 1 75 rpm
Rotaties per minuut stand 2 120 rpm
Rotaties per minuut stand 3 175 rpm
Ophangsysteem:  dual mount system
Lampfitting 1x E14, Max. 60 Watt
Gewicht: 6 kg
Afstand plafond tot onderkant bladen:  25 cm
Afstand plafond tot onderkant lamp: 40 cm

Levering

Actuele status: op voorraad
Verzendkosten: € 0,00
Geschatte leverdatum:  

Review toevoegen

Bedankt voor uw review. Binnen één werkdag staat deze bij het product.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews