Westinghouse 78792 infrarood afstandsbediening 5 2
Westinghouse 78792 infrarood afstandsbediening
Westinghouse 78792 infrarood afstandsbediening
Reviews | Review toevoegen

Voor 22:00 uur besteld? Volgende werkdag in huis zonder verzendkosten. Achteraf betalen mogelijk.

€ 49,90
Prijs per stuk

Voorraad : 5

Aantal: 
Bestellen

Westinghouse infrarood afstandbediening

  • Compatibel met Westinghouse ventilatoren
  • Complete set met afstandbediening, ontvanger en wandhouder.
  • Connectie loopt via betrouwbare infrarood techniek
  • Voor 22:00 uur besteld,   in huis
  • Gratis verzending in Nederland en België

Infrarood afstandbediening voor Westinghouse plafondventilatoren

Handige infrarood afstandsbediening compatibel met alle verkrijgbare Westinghouse plafondventilatoren (met uitzondering van de Westinghouse Everett). Afhankelijk van het type ventilator kunt u met de afstandsbediening maximaal drie verschillende snelheden instellen. Indien de plafondventilator beschikt over een lamp dan kan deze ook bediend worden met de afstandsbediening. De afstandsbediening wordt compleet geleverd met wandhouder, montageschroeven en duidelijke handleiding.

Bediening Westinghouse ventilatoren

Westinghouse ventilatoren kunnen bediend worden met een trekkoord, wandschakelaar of afstandsbediening. Bij bepaalde modellen wordt een wandschakelaar of afstandsbediening meegeleverd omdat deze niet beschikken over een trekkoord. Echter zijn de modellen met trekkoord ook compatibel met de Westinghouse wandcontactdoos en afstandsbediening. Deze zijn los verkrijgbaar in onze webshop of als bundelaanbieding met een Westinghouse ventilator. Let op dat een afstandsbediening niet tegelijkertijd gebruikt kan worden met een wandschakelaar. U kunt dus enkel een afstandsbediening of een wandschakelaar aansluiten.

Over Westinghouse

Westinghouse is al generaties lang een bekende en vertrouwde naam tot op de dag van vandaag. Om deze naam hoog te houden, wordt elk product met enorme zorgvuldigheid ontwikkeld om zo de hoge kwaliteitsstandaarden te waarborgen. Maak kennis met deze mooie, comfortabele en energiebesparende producten. De plafondventilatoren van Westinghouse zijn voor iedereen ontwikkeld om het leven aangenamer te maken. Westinghouse is altijd op zoek naar vooruitstrevende producten op het gebied van design, energiebesparing en ze hebben de ervaring en de kundigheid om te ontwikkelen wat de moderne mens nodig heeft. De ventilatoren voldoen aan alle regelgeving en zijn gecertificeerd door onafhankelijke laboratoria zoals TÜV/Interteck. Omdat Westinghouse voor ogen heeft om in steeds meer huizen het interieur te voltooien, heeft dit Amerikaanse merk geïnvesteerd in de inwendige motors, zodat deze geluidloos functioneren en een leven lang meegaan. Westinghouse heeft al veel klanten tevreden gemaakt en staat daarom ook in de top 150 van beste merken wereldwijd.

Specificaties

 
Geschikt voor: Westinghouse ventilatoren (exclusief hugger modellen)
Kleur: wit
Afmetingen: L11.0 x B5.1 x H2.2 cm
Garantie: 2 jaar

Technische specificaties

 
Voeding:  2 x AA batterij (exclusief)
Connectie: infrarood

Levering

 
Actuele status: op voorraad
Verzendkosten: € 0,00
Geschatte leverdatum:  

Review toevoegen

Bedankt voor uw review. Binnen één werkdag staat deze bij het product.

m. van keulen -

in onze kleine slaapkamer van 3 bij 4 helemaal goed! afstandsbediening heel fijn. geen straling. alles degelijk. in stand 1 draait de ventilator rustig. zachte brom, maar ik kan er heel goed bij slapen. geen muggen meer om ons heen en net voldoende verkoeling voor nu. wij zijn blij met deze aankoop. alles compleet. wel lastige instructies bij het installeren, maar dat is ook goed gekomen.

Willem Baris -

Een uit te kunst product, lekker makkelijk en het werk uitstekend

Geen reviews gevonden.

Meer reviews