Westinghouse Flora Royal plafondventilator 76 cm
Reviews | Review toevoegen

Voor 22:00 uur besteld? Volgende werkdag in huis zonder verzendkosten. Achteraf betalen mogelijk.

€ 129,90
Prijs per stuk

Voorraad : 1

Aantal: 
Bestellen

Westinghouse Flora Royal plafondventilator 76 cm

  • Bladen hebben zilveren maar ook witte kant
  • Beschikt over verschillende snelheden
  • Uitermate geschikt voor kleinere ruimtes
  • Voor 22:00 uur besteld,   in huis
  • Gratis verzending in Nederland en België

Matchen met uw interieur

Stille plafondventilator met zes kleine verwisselbare bladen en een luxe chrome finish. Zo kunt u kiezen voor zilveren of witte bladen, zodat u de ventilator kunt matchen met uw interieur. De plafondventilator wordt geleverd inclusief trekkoord en switch waarmee de snelheid en zomer- of winterstand kan worden ingesteld. In de ventilator is plaats voor één 60 Watt E27 lamp.

Bediening van de Westinghouse Flora Royal  plafondventilator

Westinghouse ventilatoren kunnen bediend worden met een trekkoord, wandschakelaar of afstandsbediening. Bij bepaalde modellen wordt een wandschakelaar of afstandsbediening meegeleverd omdat deze niet beschikken over een trekkoord. Echter zijn de modellen met trekkoord ook compitabel met de Westinghouse wandcontactdoos en afstandsbediening. Deze zijn los verkrijgbaar in onze webshop of als bundelaanbieding met een Westinghouse ventilator. Let op dat een wandschakelaar niet tegelijkertijd gebruikt kan worden met een afstandsbediening. U kunt dus enkel een wandschakelaar of een afstandsbediening aansluiten.

Zowel voor de zomer als winter

Westinghouse plafondventilatoren kunt u altijd gebruiken, of het nu zomer of winter is. Dit geeft niet alleen een aangenaam gevoel, maar bespaart u ook energie. De Westinghouse plafondventilatoren hebben twee standen, geschikt voor warm of koud weer. De wieken van de ventilator hebben een bepaalde hoek zodat wanneer er met de klok mee of tegen de klok in wordt gedraaid er verschillende situaties ontstaan. In de zomer kunt u uw huis lekker koel maken door de ventilator tegen de klok in te laten draaien. Dan beweegt de ventilator de lucht van boven naar beneden en dit zorgt voor een lekkere frisse wind. In de winter kunt u de ventilator op de stand ‘met de klok mee’ zetten. De Westinghouse zuigt dan de lucht op en beweegt deze naar boven, zodat de lucht circuleert langs de warmtebron zoals de kachel of de open haard. Van het opzuigen van de lucht voelt u overigens niets.

Over Westinghouse

Westinghouse is al generaties lang een bekende en vertrouwde naam tot op de dag van vandaag. Om deze naam hoog te houden, wordt elk product met enorme zorgvuldigheid ontwikkeld om zo de hoge kwaliteitsstandaarden te waarborgen. Maak kennis met deze mooie, comfortabele en energiebesparende producten. De plafondventilatoren van Westinghouse zijn voor iedereen ontwikkeld om het leven aangenamer te maken. Westinghouse is altijd op zoek naar vooruitstrevende producten op het gebied van design, energiebesparing en ze hebben de ervaring en de kundigheid om te ontwikkelen wat de moderne mens nodig heeft. De ventilatoren voldoen aan alle regelgeving en zijn gecertificeerd door onafhankelijke laboratoria zoals TÜV/Interteck. Omdat Westinghouse voor ogen heeft om in steeds meer huizen het interieur te voltooien, heeft dit Amerikaanse merk geïnvesteerd in de inwendige motors, zodat deze geluidloos functioneren en een leven lang meegaan. Westinghouse heeft al veel klanten tevreden gemaakt  en staat daarom ook in de top 150 van beste merken wereldwijd.

Specificaties

 
Kleur ventilatorbladen zijde 1 zilver
Kleur ventilatorbladen zijde 2 wit
Kleur behuizing:  satijn chroom
Diameter:  76 cm
Ventilatorbladen: 6
Verlichting: ja (lampen exclusief)
Zomerstand: ja
Winterstand: ja
Trekkoord: ja
Afstandsbediening: optioneel
Wandschakelaar: optioneel
Garantie: 10 jaar

Technische specificaties

 
Voeding:  220 - 230 volt (netstroom)
Verbruik stand 1 27,0 Watt
Verbruik stand 2 38,0 Watt
Verbruik stand 3 54,0 Watt
Rotaties per minuut stand 1 120 rpm
Rotaties per minuut stand 2 180 rpm
Rotaties per minuut stand 3 240 rpm
Ophangsysteem:  dual mount system
Lampfitting 1 x 60 Watt E27
Gewicht: 5,3 kg
Afstand plafond tot onderkant bladen:  25 cm
Afstand plafond tot onderkant lamp: 38 cm

Levering

Actuele status: op voorraad
Verzendkosten: € 0,00
Geschatte leverdatum:  

Review toevoegen

Bedankt voor uw review. Binnen één werkdag staat deze bij het product.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews

Alle bundels met dit artikel: