Westinghouse Cumulus plafondventilator 122 cm
Reviews | Review toevoegen

Voor 22:00 uur besteld? Volgende werkdag in huis zonder verzendkosten. Achteraf betalen mogelijk.

€ 259,90
Prijs per stuk

Voorraad : 1

Aantal: 
Bestellen

Westinghouse Cumulus plafondventilator 122 cm

  • De plafondventilator is te bedienen met de meegeleverde afstandsbediening
  • Zeer stille plafondventilator - onder de ventilator slapen is geen probleem
  • De ventilatorbladen hebben twee verschillende zijden: wit en gewassen grenen
  • Voor 22:00 uur besteld,   in huis
  • Gratis verzending in Nederland en België

Stille Westinghouse plafondventilator met meegeleverde afstandsbediening

Stille plafondventilator met drie verwisselbare bladen en een luxe witte finish. De bladen kunnen zowel met de grenen als met de witte kant geplaatst worden. Zo kunt u zelf kiezen wat het beste in uw interieur past. In de fitting is plaats voor een 75 Watt E11 lamp, welke wordt meegeleverd.

Bediening van de Westinghouse Cumulus plafondventilator

Westinghouse ventilatoren kunnen bediend worden met een trekkoord, wandschakelaar of afstandsbediening. Bij bepaalde modellen wordt een wandschakelaar of afstandsbediening meegeleverd omdat deze niet beschikken over een trekkoord. Echter zijn de modellen met trekkoord ook compatibel met de Westinghouse wandcontactdoos en afstandsbediening. Deze zijn los verkrijgbaar in onze webshop of als bundelaanbieding met een Westinghouse ventilator. Let op dat een wandschakelaar niet tegelijkertijd gebruikt kan worden met een afstandsbediening. U kunt dus enkel een wandschakelaar of een afstandsbediening aansluiten. De Westinghouse Cumulus wordt geleverd inclusief afstandsbediening. Zo kunt u de ventilator vanuit bed bedienen.

Zowel voor de zomer als winter

Westinghouse plafondventilatoren kunt u altijd gebruiken, of het nu zomer of winter is. Dit geeft niet alleen een aangenaam gevoel, maar bespaart u ook energie. De Westinghouse plafondventilatoren hebben twee standen, geschikt voor warm of koud weer. De wieken van de ventilator hebben een bepaalde hoek zodat wanneer er met de klok mee of tegen de klok in wordt gedraaid er verschillende situaties ontstaan. In de zomer kunt u uw huis lekker koel maken door de ventilator tegen de klok in te laten draaien. Dan beweegt de ventilator de lucht van boven naar beneden en dit zorgt voor een lekkere frisse wind. In de winter kunt u de ventilator op de stand ‘met de klok mee’ zetten. De Westinghouse zuigt dan de lucht op en beweegt deze naar boven, zodat de lucht circuleert langs de warmtebron zoals de kachel of de open haard. Van het opzuigen van de lucht voelt u overigens niets.

Over Westinghouse

Westinghouse is al generaties lang een bekende en vertrouwde naam tot op de dag van vandaag. Om deze naam hoog te houden, wordt elk product met enorme zorgvuldigheid ontwikkeld om zo de hoge kwaliteitsstandaarden te waarborgen. Maak kennis met deze mooie, comfortabele en energiebesparende producten. De plafondventilatoren van Westinghouse zijn voor iedereen ontwikkeld om het leven aangenamer te maken. Westinghouse is altijd op zoek naar vooruitstrevende producten op het gebied van design, energiebesparing en ze hebben de ervaring en de kundigheid om te ontwikkelen wat de moderne mens nodig heeft. De ventilatoren voldoen aan alle regelgeving en zijn gecertificeerd door onafhankelijke laboratoria zoals TÜV/Interteck. Omdat Westinghouse voor ogen heeft om in steeds meer huizen het interieur te voltooien, heeft dit Amerikaanse merk geïnvesteerd in de inwendige motors, zodat deze geluidloos functioneren en een leven lang meegaan. Westinghouse heeft al veel klanten tevreden gemaakt  en staat daarom ook in de top 150 van beste merken wereldwijd.

Specificaties

 
Kleur ventilatorbladen zijde 1 wit
Kleur ventilatorbladen zijde 2 gewassen grenen
Kleur behuizing:  wit
Diameter:  122 cm
Ventilatorbladen: 3
Verlichting: ja (lamp inclusief)
Zomerstand: ja
Winterstand: ja
Trekkoord: nee
Afstandsbediening: ja
Wandschakelaar: optioneel
Garantie: 2 jaar

Technische specificaties

 
Voeding:  220 - 240 volt (netstroom)
Verbruik stand 1 14 Watt
Verbruik stand 2 28 Watt
Verbruik stand 3 46 Watt
Rotaties per minuut stand 1 90 rpm
Rotaties per minuut stand 2 140 rpm
Rotaties per minuut stand 3 185 rpm
Ophangsysteem:  down rod
Lampfitting 1x 70 Watt E11
Gewicht: 7.3 kg
Afstand plafond tot onderkant bladen:  43 cm
Afstand plafond tot onderkant lamp: 54 cm

Levering

Actuele status: op voorraad
Verzendkosten: € 0,00
Geschatte leverdatum:  

Review toevoegen

Bedankt voor uw review. Binnen één werkdag staat deze bij het product.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews

Alle bundels met dit artikel:

5% Korting

Op de accessoires

€ 284,80

€ 283,56

Bestellen