Westinghouse Alta Vista plafondventilator 122 cm
Reviews | Review toevoegen

Voor 22:00 uur besteld? Volgende werkdag in huis zonder verzendkosten. Achteraf betalen mogelijk.

€ 299,90
Prijs per stuk

Voorraad : 2

Aantal: 
Bestellen

Westinghouse Alta Vista plafondventilator 122 cm

  • Met een diameter van 122 centimeter is deze ventilator geschikt voor ruimtes van ongeveer 15
  • De ventilatorbladen hebben twee verschillende zijden: grafiet en grenen
  • Geleverd inclusief infrarood afstandbediening en LED-verlichting
  • Voor 22:00 uur besteld,   in huis
  • Gratis verzending in Nederland en België

Statige Westinghouse plafondventilator met LED-verlichting en afstandsbediening

De Alta Vista is een nieuw, 2017-model, van Westinghouse en beschikt dan ook over de moderne technieken. De ventilator heeft dan ook een zuinige motor, wordt geleverd met afstandsbediening en heeft geïntegreerde LED-verlichting. De ventilator heeft een diameter van 122 centimeter waardoor de ventilator geschikt is voor ruimtes van ongeveer 15 vierkante meter. De ventilatorbladen hebben twee verschillende zijden, waardoor u de ventilator aan uw inrichting kunt aanpassen. De ene kant is grafiet en de andere kleur is grenen. In de behuizing zit een 17 Watt LED-unit - zo beschikt u over een moderne zuinige verlichtingsset. De bediening gaat gemakkelijk via de meegeleverde afstandsbediening. De ventilator en verlichting zijn afzonderlijk te bedienen. Zo heeft u altijd de beschikking over een ventilator, verlichting of beide.

Zowel voor de zomer als winter

Westinghouse plafondventilatoren kunt u altijd gebruiken, of het nu zomer of winter is. Dit geeft niet alleen een aangenaam gevoel, maar bespaart u ook energie. De Westinghouse plafondventilatoren hebben twee standen, geschikt voor warm of koud weer. De wieken van de ventilator hebben een bepaalde hoek zodat wanneer er met de klok mee of tegen de klok in wordt gedraaid er verschillende situaties ontstaan. In de zomer kunt u uw huis lekker koel maken door de ventilator tegen de klok in te laten draaien. Dan beweegt de ventilator de lucht van boven naar beneden en dit zorgt voor een lekkere frisse wind. In de winter kunt u de ventilator op de stand ‘met de klok mee’ zetten. De Westinghouse zuigt dan de lucht op en beweegt deze naar boven, zodat de lucht circuleert langs de warmtebron zoals de kachel of de open haard. Van het opzuigen van de lucht voelt u overigens niets.

Over Westinghouse

Westinghouse is al generaties lang een bekende en vertrouwde naam tot op de dag van vandaag. Om deze naam hoog te houden, wordt elk product met enorme zorgvuldigheid ontwikkeld om zo de hoge kwaliteitsstandaarden te waarborgen. Maak kennis met deze mooie, comfortabele en energiebesparende producten. De plafondventilatoren van Westinghouse zijn voor iedereen ontwikkeld om het leven aangenamer te maken. Westinghouse is altijd op zoek naar vooruitstrevende producten op het gebied van design, energiebesparing en ze hebben de ervaring en de kundigheid om te ontwikkelen wat de moderne mens nodig heeft. De ventilatoren voldoen aan alle regelgeving en zijn gecertificeerd door onafhankelijke laboratoria zoals TÜV/Interteck. Omdat Westinghouse voor ogen heeft om in steeds meer huizen het interieur te voltooien, heeft dit Amerikaanse merk geïnvesteerd in de inwendige motors, zodat deze geluidloos functioneren en een leven lang meegaan. Westinghouse heeft al veel klanten tevreden gemaakt en staat daarom ook in de top 150 van beste merken wereldwijd.

Specificaties

 
Kleur ventilatorbladen zijde 1 grafiet
Kleur ventilatorbladen zijde 2 grenen
Kleur behuizing:  roestvrij staal
Diameter:  122 cm
Ventilatorbladen: 3
Verlichting: ja (lamp inclusief)
Zomerstand: ja
Winterstand: ja
Trekkoord: nee
Afstandsbediening: ja (inclusief)
Wandschakelaar: nee
Garantie: 2 jaar

Technische specificaties

 
Voeding:  220 - 240 volt (netstroom)
Verbruik stand 1: 15 Watt
Verbruik stand 2: 31 Watt
Verbruik stand 3: 52 Watt
Rotaties per minuut stand 1: 88 rpm
Rotaties per minuut stand 2: 146 rpm
Rotaties per minuut stand 3: 195 rpm
Ophangsysteem:  down rod
Lampfitting 1x 17 Watt LED
Gewicht: 6 kg
Afstand plafond tot onderkant bladen:  28.0 cm
Afstand plafond tot onderkant lamp: 35.0 cm

Levering

Actuele status: op voorraad
Verzendkosten: € 0,00
Geschatte leverdatum:  

Review toevoegen

Bedankt voor uw review. Binnen één werkdag staat deze bij het product.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews